Termékkategória
Aláöltözet
Általános
Atléta
Box
Csuklópánt
Edzéssegítõ
Egyéb
eq - baseball sapka
eq - camping
eq - görkorcsolya
eq - napszemüveg
eq - öv - derékszíj
eq - sál, kesztyû
eq - sapka
eq - sportszár
eq - sportszer
eq - ugrálókötél
Fehérnemû
Fejpánt
Fitness - training alsó
Fitness - training felsõ
Focimez - short - sportszár
Fürdõruha
Futófelsõ
Futónadrág
Hosszú ujjú póló
Ing
Kabát
Kapuskesztyû
Köntös
Könyökvédõ
Kosárlabdamez - short
Kulacs
Labda
Leggings
Melegítõ
Mellény
Mentõmellény
Nadrág
Orrcsipesz - füldugó
Pénztárca
Póló
Póló - short szett
Pulóver
Pumpa
Sapka - sál - kesztyű
Short
Síp - kapitányi karszalag
Sípcsontvédõ
Sportmelltartó
Szoknya - ruha
Szurkolói termékek
Táska - divattáska
Táska - fitness táska
Táska - hátizsák
Táska - kozmetikai
Táska - notebooktáska
Táska - oldaltáska
Táska - övtáska
Táska - strandtáska
Táska - tenisztáska
Táska - tornazsák
Táska - utazótáska
Telefontartó
Térdvédõ
textil - capri
textil - dzseki
textil - kabát, dzseki
textil - leggings-fitness/futás
textil - overál / anorák
textil - trikó
Tolltartó
Tornadressz
Törölközõ
Úszódressz
Úszónadrág
Úszósapka
Úszószemüveg
Yogamatrac
Zip pulóver
Zokni
¾ nadrág
Márka
Adidas
adidas optiris
Általános
alvic
Aquarapid
asics
christopeit
Converse
dancover
Dare2be
desigual
deuba
eastpak
Effea
egyb
Egyéb
energetics
Enzo
exit
Getback
Getback Sport
gorilla sports
handgrippers
Helly Hansen
hudora
iron system
Jeff
joola
kettler
klarfit
Mipac
Moto Guzzi
muuwmi
mv sports
Nike
Nike eq
nohrd
oneill
physionics
powermark
Puma
ransom
Redstone
Reebok
Regatta
regatta dare2be
Rucanor
rugue
rx smart gear
saucony
schildkrt fitness
slazenger
Speedo
sporteq
tnp
top vit
total crounch
ultrasport
Under Armour
Vespa
york
ziva
Sportág
aláöltözet
általános
box
compression
dance
extrémsport
futás
futball
golf
indoor
jordan
kerépár
kézilabda
kosárlabda
lifestyle
neo
originals
outdoor
röplabda
salak
skate
spartan
stella
stoplis
studio
tenisz
terem
training
úszás
Nem
bébi
fã‰rfi
férfi
fi
fiú
frfi
gyerek
kisfiú
kislány
lányka
lny
men/unisex
nõi
unisex
uniszex
X

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek

1. - Általános információk
2. - Regisztráció
3. - Vásárlás
4. - Fizetés
5. - Kiszállítás
6. - A megrendelt termékek átvétele, az árucikkek cseréje
7. - Garancia, jótállás
8. - A vásárlástól való elállás joga
9. - A Webáruház biztonságos használata
10.- Személyes adatok védelme
11. - Törvényi szabályozás és panaszkezelés
12. - A 45/2014. (II. 26.) Korm. Rendelet és mellékletei

1. Általános információk

1.1. Megrendelésed elküldésével Te (a továbbiakban: Vevő) a VisualNetwork Kft. továbbiakban (SPORTruhák.hu) vásárlója leszel, ezért kérjük, hogy megrendelésed véglegesítése előtt gondosan tanulmányozd át az alábbi tudnivalókat.

1.2. A SPORTruhák.hu webáruházában / www.sportruhak.hu / (a továbbiakban: Webáruház) való vásárlásod esetén a termékek eladója minden termék esetében a VisualNetwork Kft.

1.3. A VisualNetwork Kft. adatai:

- Székhely: 7625 Pécs, Mikszáth Kálmán u. 6.
- Adóigazgatási szám: 25103007-2-02
- Cégjegyzékszám: 02-09-081302
- Csomagküldő kereskedelmi tevékenység TEÁOR száma: 4791
- Képviselő neve: Turi László
- Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-89888/2015
- Telefonszám: +36 30 650 3840
- E-mail: info@sportruhak.hu

1.4 A Webáruházban minden olyan cselekvőképes személy vásárolhat, aki elfogadja jelen Általános Szerződési Feltételeket és azt magára nézve kötelezőnek tekinti.

1.5 Bár a SPORTruhák.hu gondosan ellenőrzi a Webáruházban lévő termékek árait, fenntartja magának a jogot bármely nyilvánvaló tévedés, számítási, szerkesztési, és technikai hiba miatt megjelenő hibás árak módosítására, valamint olyan árváltoztatásra, amelyet jogszabály módosítás indokol. A Webáruház működtetésével kapcsolatos esetleges technikai problémákból adódó, egyértelműen tévesen megjelent árakért a SPORTruhák.hu nem tud felelősséget vállalni. A SPORTruhák.hu fenntartja magának a jogot minőségi vagy egyéb problémákból adódóan egyes termékek forgalmazásának beszüntetésére.

A webáruház számára tárhelyet biztosító szolgáltató: EV2 Internet Kft.

- Székhely: 1149 Budapest, Róna út 120-122.
- Cégjegyzékszám: 01-09-987250
- E-mail cím: info@cpanel.hu
- Telefonszám: +36 1 460-0104

2. Regisztráció

2.1 A Webáruházban történő rendelés leadásához, nem szükséges regisztráció, a fizetéshez/szállításhoz szükséges adatokat a vásárlási folyamat végén kell csak megadni.

3. Vásárlás

3.1 A megrendelések leadása a Webáruházban kizárólag elektronikus úton lehetséges. Telefonon, faxon, e-mailen, levélben leadott rendeléseket a SPORTruhák.hu nem fogad el. A rendelésekkel kapcsolatos tájékoztatásokat a SPORTruhák.hu szintén elektronikus úton küldi el a felhasználók részére.

3.2 A megvásárolni kívánt áruk jellemzőit a Vevő az adott termék képe mellett elhelyezett termékleírásból ismerheti meg. Amennyiben további kérdése merülne fel a termékekkel kapcsolatban, vevőszolgáltunkon kaphat részletes felvilágosítást. Vevőszolgálatunk elérhetősége: info@sportruhak.hu

3.3 A termékek vételára a kiválasztott termék mellett feltüntetett ár, amely tartalmazza az ÁFÁ-t és minden esetben 1 darab (pár) termékre vonatkozik.

3.4 A Vevő a kiválasztott terméke(ke)t a Kosár gombra kattintva gyűjtheti össze. A Kosár tartalmának módosítása illetve törlése a rendelés leadása előtt lehetséges. A Kosár tartalmához a kiszállítás díja automatikusan hozzáadódik.

3.5 A Kosár tartalmának elfogadása és ez által a megrendelés elküldése a Megrendelés gombra történő kattintással történik. Az ilyen módon létrejött megrendelés interneten kötött, de nem írásba foglalt szerződésnek minősül, melynek tartalma archiválásra kerül és utólagosan hozzáférhető, visszakereshető.

3.6 A megrendelés befogadásáról a Vevő részére a SPORTruhák.hu haladéktalanul visszaigazoló e-mailt küld. Készlethiány esetén előfordulhat, hogy a megrendelést a SPORTruhák.hu nem tudja teljesíteni. Ilyen esetben a SPORTruhák.hu a Vevőt értesíti.

3.7 A SPORTruhák.hu minden vásárlásról ÁFÁ-s számlát állít ki, mely tartalmazza a termékre vonatkozó adatokat (cikkszámát, az ÁFA kulcsot, az ÁFA értékét, a termék megnevezését, a nettó egységárát, a mennyiséget, a bruttó értéket és – amennyiben van – a garancia időtartamát), a SPORTruhák.hu és a Vevő adatait, a fizetésre vonatkozó adatokat és a kiszállítás költségét.

3.8 A webáruházban fennálló technikai problémák miatt (méret, készlet vagy ár tekintetében) felelősséget nem vállalunk.

3.9 A szerződés nyelve a magyar.

3.10 Az adatok elektronikus rögzítése során felmerülő hibák azonosítását és kijavítását a szerződési jognyilatkozat megtételét megelőzően biztosító eszközök a webshop szoftverének részét képezik

3.11 Az elektronikus úton tett szerződési jognyilatkozat akkor válik hatályossá, amikor az a másik fél (SPORTruhák.hu) számára hozzáférhetővé válik.

4. Fizetés

4.1 A SPORTruhák.hu Webáruházában a vásárlás utánvétes, bankkártyás fizetéssel valamint PayPal fizetéssel lehetséges.

4.2 Utánvétes rendelés esetén: A Vevő a megrendelés teljes összegét a terméket kiszállító futárszolgálat munkatársának készpénzben teljesíti. A futárszolgálat csak készpénzt fogad el.

4.3 Fizetés bankkártyával (Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro) A bankkártyás fizetés révén Ön kényelmesen és biztonságosan vásárolhat áruházunkban. A kiválasztott áruk megrendelése után Önt a BORGUN weblapjára irányítjuk, ahol a Bank által használt, jelenleg legbiztonságosabbnak ítélt, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával. Vásárlóinknak csak annyi a dolga, hogy a fizetési mód kiválasztásánál "fizetés bankkártyával" feliratra kattintsanak, majd a BORGUN fizetési szerverén a kártya számát, lejárati dátumát és háromjegyű biztonsági kódját megadják. A BORGUN a VISA Classic, VISA Electron és Eurocard/MasterCard típusú kártyákat fogadja el.

A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatjuk el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi! Kérjük, érdeklődjön bankjánál, hogy az Ön kártyája felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz.

A BORGUN a sikeres vásárlást követően a tranzakcióról engedélyezési számot bocsát ki, amelyet érdemes felírni vagy az egész oldalt kinyomtatni. Sikertelen tranzakció esetén a BORGUN hibaüzenetben közli a hiba okát.

5. Kiszállítás

5.1 A Webáruházban megrendelt termékeket a GLS futárszolgálat szállítja házhoz, a megrendelés során megadott, magyarországi szállítási címre. A kiszállítás díja (futárköltség) a Vevőt terheli.

5.2 A futárköltség Magyarország egész területére, rendelésenként: 2-5 munkanapos szállítás esetén ingyenes kiszállítást biztosítunk, amennyiben a rendelés végösszege meghaladja a 25 000 Ft-os értékhatárt. 2-5 munkanapos szállítás esetén, amennyiben a rendelés összege nem haladja meg a 25 000 Ft-os értékhatárt, úgy a szállítás költsége bruttó 1270 Ft. (Szállítási költség 1000 Ft + ÁFA)

5.3 Amennyiben a rendelésen több tétel is szerepel, akkor előfordulhat, hogy a kiszállítás több részletben történik. A fuvarköltséget a SPORTruhák.hu ebben az esetben is csak egyszer számlázza ki.

6. A megrendelt termékek átvétele, az árucikkek cseréje

6.1 A termékek kiszállítása személyesen, házhoz történik, hétköznapokon 9-17 óra között. Amennyiben a kiszállítás során a csomag átvétele sikertelen, erről a szállító értesítést hagy, majd egy új alkalommal ismét kísérletet tesz a csomag kiszállítására. A Vevő által megjegyzésként feltüntetett további információkat a kiszállítás körülményeiről vagy egyéb feltételeiről minden esetben átadjuk a futárszolgálatnak, de nem tudjuk ellenőrizni, hogy a kézbesítő figyelembe is veszi azokat.

6.2 Amennyiben az újra kiszállítás a harmadik alkalommal sem sikeres, a csomagot visszaszállítják a Sportruhak.hu címére.

6.3 Ha a megrendelt árucikk hibás, és a hiba az áru átvételét megelőzően keletkezett, vagy a termék a szállítás során megsérült, azt a Vevőnek az átvételt követően 5 munkanapon belül jeleznie kell a SPORTruhák.hu ügyfélszolgálatán az info@sportruhak.hu címen. Amennyiben ez megtörténik, abban az esetben a hibás terméket a Vevő választása szerint a SPORTruhák.hu 30 napon belül díjmentesen kicseréli.

6.4 Ha a megrendelt árucikk mérete nem megfelelő, azt a SPORTruhák.hu kizárólag az átvételt követő 14 napon belül cseréli. A csere csak postázással valósulhat meg. Postázás vagy olcsóbb termékre való csere esetén jeleznie kell csere szándékát az info@sportruhak.hu e-mail címen, az új, igényelt méretet vagy termékkódot is feltüntetve. Ezután a csomagot a SPORTruhák.hu központi címére az alább található űrlapot mellékelve postai úton kell visszajuttatni, majd a termék visszaérkezését követően a kiválasztott csere terméket díjmentesen cseréljük és újra kiküldjük. Amennyiben különbözet keletkezik, azt banki utalással teljesítjük a bankszámlaszámra, amit a nyilatkozaton szükséges feltüntetni.

6.5 A SPORTruhák.hu kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles az árút cserélni. A csomagolás sérüléséből vagy a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő károk költségei a Vevőt terhelik. Abban az esetben, ha a terméket a Vevő nem tudja sérülésmentesen visszajuttatni vagy használatba vette, a SPORTruhák.hu nem vállalja a termék cseréjét.

A szükséges dokumentum az alábbi linkről letölthető:
Űrlap vásárlói csereigény bejelentésére [doc], [pdf]

7. Garancia, jótállás

7.1 A SPORTruhák.hu a Webáruházban értékesített termékekre terméktípustól függően eltérő, a hatályos jogszabályoknak megfelelő szavatossági időt vállal. Az ettől eltérő szavatossági idő, vagy jótállás, és ennek időtartama az adott áru mellett van feltüntetve. A szavatosság a számla eredeti, vagy másolati példányával érvényesíthető. A reklamáció kezelését a szavatosság teljes időtartama alatt a Forgalmazó (VisualNetwork Kft) ügyfélszolgálata végzi. A szavatosság első 6 hónapja alatt a bevizsgálás költségét a Forgalmazó állja, a fennmaradó 18 hónapban a Vásárló az esetleges reklamációval a fogyasztóvédelmi szervekhez fordulhat, s a jogos reklamációról szóló jegyzőkönyvvel érvényesítheti szavatossági jogát.

A szükséges dokumentum az alábbi linkről letölthető:
Űrlap vásárálási panasz bejelentésére [doc], [pdf]

Esetleges jogvita esetén az alábbi békéltető testületet illetékes:

Pécs
Baranya Megyei Békéltető Testület
Címe: 7625 Pécs, Majorossy Imre u. 36.
Levelezési címe: 7602 Pécs, Pf. 109.
Telefonszáma: (72) 507-154
E-mail cím: bekelteto@pbkik.hu;
http://bekeltetes.hu/index.php?id=testuletek&pid=4&mid=14

Baranya Megyei Kormányhivatal
Műszaki Engedélyezési és Fogyasztóvédelmi Főosztály, Fogyasztóvédelmi Osztály
Cím: 7623 Pécs, Szabadság u. 7.
Postacím: 7602 Pécs 2. PF: 900.
Telefonszám: +36 72 510 494, +36 72 510 790,
Telefax: +36 72 510 791
E-mail: fogyasztovedelem@bamkh.hu;
http://www.nfh.hu/

8. A vásárlástól való elállás joga

8.1 A megrendelt termékek kézhezvételétől számított 14 napon belül a Vevőnek joga van elállni vásárlási szándékától. (Kézhezvételi időpont a futártól történő átvétel időpontja, ez a futártól kapott nyugtával bizonyítható.) Ezt a szándékát írásban (e-mailben) kell jeleznie az ügyfélszolgálat felé és a kiszállított terméket a lenti dokumentummal együtt a SPORTruhák.hu címére vissza kell juttatnia postai úton. Ebben az esetben a SPORTruhák.hu haladéktalanul, de legkésőbb a termék visszaérkezésétől számított 14 napon belül köteles visszatéríteni a vevő által ellenszolgáltatásként megfizetett összeget, amennyiben a Vevő a terméket visszaszolgáltatta az eladó részére. A megrendelt termék visszajuttatásának költségeit a Vevő viseli, valamint elállás esetén a vállalkozás nem köteles visszatéríteni a fogyasztónak ez emelt díjú fuvarozásból eredő többletköltségeket.

8.2 Amennyiben a Vevő él elállási jogával, úgy köteles a terméket haladéktalanul, de legkésőbb az elállás közlésétől számított tizennégy napon belül visszaküldeni a SPORTruhák.hu részére postai úton. Az elállást a jelen ÁSZF mellékletében foglalt elállási nyilatkozaton a SPORTruhák.hu székhelyére postai, vagy elektroikus úton jelentheti be a Vevő.

8.3 A SPORTruhák.hu kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat a vásárló részére megtéríteni, melyre kizárólag banki utalással van lehetősége. A csomagolás sérüléséből vagy a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő károk költségei a Vevőt terhelik. Abban az esetben, ha a terméket a Vevő nem tudja sérülésmentesen visszajuttatni vagy használatba vette, a SPORTruhák.hu nem vállalja a termék visszavásárlását.

Postacímünk: VisualNetwork Kft. 7625 Pécs, Mikszáth Kálmán u. 6.

A szükséges dokumentum az alábbi linkről letölthető:
Űrlap vásárlástól való elálláshoz [doc], [pdf]

9. A Webáruház biztonságos használata

9.1 A Webáruházban való vásárlás feltételezi a Vevő részéről az internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülő hibákra. A Vevő teljes körű felelősséggel tartozik minden olyan rendelésért és egyéb tranzakcióért, amelynek során adatai felhasználásra kerültek. Erre való tekintettel kérjük, gondoskodjon adatainak megfelelő kezeléséről.

9.2 A SPORTruhák.hu nem felelős az alább felsorolt pontokban részletezett hibákért:
- működési hiba az internetes hálózatban, amely a Webáruház akadálytalan működését és a Webáruházban való vásárlást akadályozza,
- bármilyen meghibásodás, bármely vételi eszközben a kommunikációs vonalakon,
- bármely levél - független attól, hogy papír, vagy elektronikus formában érkezett - de főleg bármilyen adat elveszése,
- bármely szoftver nem megfelelő működése,
- bármilyen programhiba, abnormális esemény, vagy technikai hiba következményei.

9.3 A SPORTruhák.hu nem vonható felelősségre semmilyen esetben vis maior esetén, vagy bármilyen eseménnyel kapcsolatosan, ami nem az irányítása alatt áll.

9.4 A SPORTruhák.hu nem felelős semmilyen alapon, semmilyen kárért, független attól, hogy direkt, vagy indirekt, ami a Webáruházhoz való csatlakozás miatt következett be.

9.5 A Vevő felelőssége felmérni, hogyan védheti meg a számítógépén tárolt adatait a behatolóktól. Egyedül a Vevő felelős a Webáruházhoz való kapcsolódásáért, és a Webáruházban való vásárlásáért.

9.6 A SPORTruhák.hu szabadon, bármikor módosíthatja a vásárlás feltételeit, szabályait és a Webáruház kínálatát, akcióit. A változás a Webáruházban történt bejelentés időpontjától lép életbe, így az ez előtti megrendelésekre nem vonatkozhat. A változtatások bevezetését illetően a fentieken túl a SPORTruhák.hu-nak értesítési és bárminemű indoklási kötelezettsége nincs. Bármely résztvevőnek, aki nem ért egyet a szabályok módosításával, fel kell hagynia a vásárlással.

9.7 A SPORTruhák.hu szabadon beperelhet bármely személyt, aki csalást követ el vagy annak elkövetésével próbálkozik a Webáruházban.

9.8 A SPORTruhák.hu nem vonható felelősségre semmilyen, harmadik személy által valamely résztvevő rovására történt csalás miatt.

9.9 A SPORTruhák.hu semmilyen formában nem vállal felelősséget a vásárlás során megadott hibás adatokból eredő téves teljesítéséért.

10. Személyes adatok védelme

10.1 A SPORTruhák.hu a birtokába jutott adatokat bizalmasan kezeli, kizárólag a rendelések teljesítéséhez és vásárlással kapcsolatos célokra használja fel.

10.2 A Vevő adatai harmadik félnek nem kerülnek átadásra, kivéve a megrendelés teljesítéséhez szükséges (szállítási) alvállalkozónkat.

10.3 A Vevő adatainak kezelésekor 1992. évi LXIII. Tv. rendelkezései alapján, az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.